Rijschool Voordelig - Uitgeroepen tot het beste bedrijf in de regio!

Autorijschool Voordelig

wenst u fijne feestdagen

en een gelukkig 2024!

Logo rijschool voordelig

Rijschool Voordelig

Ben je op zoek naar een rijschool die goedkoop is én een hoog slagingspercentage heeft? Dan ben je nu op de juiste website beland. De naam zegt het al: Rijschool Voordelig is én voordelig én de beste rijschool in de regio Roermond, Weert, Venlo en Sittard. Kortom: Autorijschool Voordelig is dé rijschool voor Noord- en Midden-Limburg.

Waarom kiezen voor Rijschool Voordelig?

Het aanbod aan autorijscholen is enorm. Waarom zou je dan juist voor Autorijschool voordelig kiezen? Autorijschool Voordelig kenmerkt zich door de beste kwaliteit/prijs- verhouding en is ook nog eens één van de rijscholen met het allerhoogste slagingspercentage. Autorijschool Voordelig is maar liefst negen keer op rij uitgeroepen tot de beste rijschool van Limburg!

*Let op: in verband met de stijgende benzineprijzen zijn de pakketprijzen onder voorbehoud en mogelijk aan verandering onderhevig

Diensten

  • Auto, motor, bromfiets
  • Theorie in 24 uur!
  • 2 to Drive
  • Rijlessen (ook met automaat)
  • Spoedcursus (10 dagen)
  • Bromfietsrijbewijs

Neem contact op

Rijschool Voordelig Sonja
Heystertbaan 38
6044 XW Roermond
M: 06 – 50 29 76 58

HOERA!

Rijschool Voordelig bestaat 30 jaar

GEVRAAGD

Vanaf heden zijn wij ook weer opzoek naar nieuwe rij-instructeurs. Heb jij ervaring en wil je werken in een leuk team? Neem dan contact met ons op via info@rijschoolvoordelig.nl.

Wij zijn geslaagd!

Eerste keer geslaagd

Eerste keer geslaagd

Eerste keer geslaagd

Eerste keer geslaagd

Eerste keer geslaagd

Eerste keer geslaagd

Rijschool voordelig certificaat

Verkozen tot het “Beste bedrijf!”

Autorijschool Voordelig is wederom verkozen tot het beste bedrijf in de regio Limburg. Rijschool Voordelig heeft deze prijs onlangs maar liefst voor de negende keer achter elkaar mogen ontvangen. Wij zijn hier natuurlijk bijzonder trots op! Dit succes hebben wij ook aan jullie te danken. Wij bedanken al onze cursisten voor het actief plaatsen van jullie reacties op onze website. Wij waarderen dit enorm!
De website Allebedrijvenin.nl heeft ons bekroond tot beste bedrijf. Allebedrijvenin is een lokale zoekmachine met het grootste bedrijvenregister van de regio. Op Allebedrijvenin vind je gemakkelijk alle bedrijven in jouw regio onder de betreffende rubriek. Ben je benieuwd naar de kwaliteit of service van een bedrijf? Bekijk dan de reviews die andere klanten hebben geschreven. En vergeet natuurlijk niet zelf een review over onze autorijschool te schrijven!
Rijschool Voordelig - Beste bedrijf

Benzineauto’s

Met onze nieuwe benzine automaat Volkwagen Up! en 2 nieuwe benzine polo’s helpen wij mee aan een beter milieu